Sexul in relatii

Am impresia tot mai mult ca sexul este la fel indiferent ca ai o relatie stabila sau nu. Dupa un timp monotonia acestor stari de agregare sentimementala devine identica. Intr-o relatie stabila timpul rareste momentele de intimitate. Exista totusi scantei aduse de o cearta, de o despartire temporara, care reaprind periodic flacara, dand cuplului o perioada de pasiune asemeni inceputurilor. Dupa care lucrurile se linistesc din nou.

Cand esti singur scenariul se aseamana. Relatii fulminante de cateva saptamani urmate de pauze de luni… Si din nou.

Poate singurele momente de adevarata ardoare sunt inceputurile… Si atunci, putem trai numai din inceputuri? Sau exista ceva dincolo de rutina? Ceva mai mult decat banala plictiseala si rutina a lucrului de zi cu zi. Cred ca suntem condamnati la schimbare. Suntem fortati de ea cand suntem singuri iar intr-o relatie ramane monotonia ce rupe inimile. E mai usor sa rupi relatii decat sa ramai acolo si sa le schimbi in sine.

Trebuie sa fim incurajati spre experiente.

Dune

Blog-ul ma framinta…

Ma uit pe alte site-uri de fotografie si parca nu-mi gasesc locul. Vad  atatea imagini reusite incat incep sa ma indoiesc daca sunt pe drumul cel bun. Consider fotografia un demers personal in care frumusetea este data si de procesul fotografierii, nu numai de rezultatul final. Trebuie sa ma bucur in primul rand de experienta.

Am fost pana in Retezat, o fuga scurta pentru a cunoaste locul. Priveam cu admiratie in jur iar totul era atat de frumos incat mi-au luat minute bune sa ies din contemplare si sa pornesc aparatul.  Eram aproape sigur ca nu voi reusi sa suprind aceasta frumusete.