Rataciti in tranzitie

Rataciti in tranzitie ce suntem, ne pregatim pentru momentele ce vin. Istoria ne-a condamnat odata la tranzitie si acum ne trimite din nou pe drumul plin de speranta al civilizatiei si modernismului. Traiasca Micul Paris! Traiasca Europa! Respiram din vest si e asa cool! De ar zbura mai incet timpul, doar cat sa ajungem din urma pe toti cei care sunt inainte! Abia am prins aripi… Asteptati, venim si noi!!!

Din copilarie…

Razvan, asa cum l-am cunoscut, mi-a fost prieten si vecin. Stateam in acelasi bloc, eu la parter iar el la unu. Ne-am imprietenit pentru ca mi-a aratat primul aparat foto, prima procesare in revelator… Mi-a aratat primul Spectrum, primul XT si apoi primul 286. Urcam des la el si tot acolo am invatat DTP in clasa a XII cand am realizat primele machete publicitare pentru presa. La el m-am jucat prima data Manic Miner pe TV si la el am cantat prima data la chitara. Timpul ne-a dus insa pe drumuri diferite si nu ne-am mai intalnit de atunci ?ncoace.

Un tinar talentat care a plecat dintre noi. S-a stins din viata, inmormantarea a avut loc ieri in Arad. Sa dea Domnul sa fie iubit in ceruri asa cum mi-l amintesc eu copil fiind.

Fotografiile sale pot fi vazute pe site-ul personal jigorea.com

jurnalul de blog nu intelege uneori realitatea…