Cargo XXII

A aparut in magazine albumul Cargo XXII continand 2 CD-uri cu piesele vechi ale trupei reorchestrate. L-am cumparat, mai erau doar cateva exemplare. Va recomand cumpararea albumului original pentru calitatea materialului. Trupe ca si Cargo ar trebui incurajate mai des pentru ca se preocupa in primul rand de calitatea muzicii lor si apoi de latura comerciala a muzicii.

cargo

Culoarea sportului…

“Un meci de fotbal este o lectie de viata… O lectie despre psihologia maselor si un experiment emotional. Agonie si extaz… Romania-Slovenia a fost o partida frumoasa in care spectatorii au dat oaspetilor si federatiei o lectie de fair play si atmosfera.”

…am scris eu in seara meciului. Am vrut sa dau publish… apoi m-am oprit. Nu stiam ce sa scriu in continuare. Natura mea nehotarata, perfectionista gaseste tot mai putin sensul fotografic al unui fotoblog.

Blogul este o forma moderna de jurnalism, care se supune regulilor actualului si senzationalului. Un fotoblog va avea mari dificultati in a pune fotografia in prim plan, pentru ca insasi forma de comunicare a blogului exclude asta. Asadar sa-i dam inainte pe blog punand informatia in prim plan si nu fotografia. Ca la ziar…

Atmosfera meciului a fost superba. Cei din jurul meu au remarcat imediat imensitatea obiectivului meu. Am primit o carte de vizita pentru a trimite pozele pe mail. De la tatal baiatului din imagine. Acesta m-a fascinat prin modul in care simtea meciul, o expresie primordiala, incipienta a unui Braveheart autohton.

football

Virus

Din categoria “daca nu avem piata ne-o facem”, virusii de computer sunt cel mai bun exemplu al virtualizarii pietelor si banilor, a dependentei de Internet. Spatiul virtual devine tot mai comercial si banii se plimba tot mai mult prin fibra optica si tot mai putin prin buzunare…