Adobe Photoshop 4

As vrea sa scriu mai mult despre mine, experientele mele, fotografiile mele. Ma regasesc in ultima vreme atat de ocupat cu serviciul incat mai ramane putin dupa orele de program si acel putin e al familiei. Poate as mai gasi o clipa de inspiratie chiar si cu neuronii obositi insa a fost o toamna atat de plina de noutati tehnice incat m-am lasat dus de curent si am scris despre ele. Nu mai vreau. Bye, bye noutati tehnice, azi incepe Photokina, vedeti acolo ce e nou.

Is Vincent High?

Vincent Laforet (vezi link daca nu sti cine e). Si-a lansat un blog personal de cateva luni, am citit cateva posturi si pare un blog fresh si sincer. Si ca si cum hit-urile nu ar fi fost suficiente pe blogului sau, Vincent a scris recent despre noul 5DMkII si modul in care acesta va revolutiona media, datorita excelentelor capacitati de filmare HD.

Merita sa vedeti filmul facut cu 5DMkII, pe blogul lui Vincent, iar making-of la acest link:

Filmu’ cu Vincent cand e “high in the air” in elicopteru’ gri…

Deasemenea merita citit si postul despre a sterge sau a nu sterge imaginile in camera, sau imediat dupa shooting.

Aici link-ul despre povestea cu stersul fisierelor cat mai repede…

Destined EVOLUTION

Saptamana trecuta pe site-ul Canon aparuse o imagine in care este un contur de aparat si textul “Destined Evolution”. Blogurile si forumurile de profil au inceput imediat analizele dupa descoperirea acelui link. S-a presupus ca este conturul noului aparat de la Canon. Desi este doar un contur de aparat!

La acelasi link conturul se vede putin mai clar iar in spate a aparut luna. Extraordinar! Deja forumurile scriu despre luna si contur dand cu presupusul ce va fi in viitor. Multe bloguri vor pune linkuri catre aceasta adresa (ca si insomnia de altfel) deci lansarea va beneficia de un maxim de audienta! Ca sa vezi…

Canon a invatat la randu-i noile tehnici moderne de marketing si le aplica intr-un mod eficient dar si amuzant. Ne da cu taraita un contur, o luna si un logo si asa, buton cu buton, produsul final. O varianta virtuala de spectacol cu

“Doamnelor si domnilor, pe scena va intra…” apoi suspans;
din nou “Doamnelor si domnilor, pe scena va intra acum…” suspans;
apoi din nou “Doamnelor si domnilor, pe scena va intra acum, in aceasta seara…”;

pana cand audienta incalzita rau tipa innebunita la aparitia formatiei pe scena.

Asadar, Doamnelor si Domnilor, stati pe aproape, atentie sa aveti facturile la RDS platite pentru ca in curand va apare marea vedeta, neagra si cocheta pe scena din linku de mai jos:

http://www.canon.com/moon/en/index.html

(ca sa vezi chestie, fac reclama pe gratis si mai ma si laud cu asta!)