Expozitie de fotografie

Sara Andreea
Libraria Carturesti din Timisoara

Expozitie de fotografie realizata de Alin Neamtu

Un eveniment personal, inregistrat cu ajutorul experientei de fotograf de reportaj, intr-un proiect cu valori artistice si estetice certe.

Expozitia este o analiza profunda si emotionanta a parcurgerii celui mai important eveniment din viata unei fiinte umane. Ne ofera posibilitatea de a valoriza sau revaloriza experiente personale, sentimente, emotii, judecati si atitudini.
Lucrarile propun o antiteza intre caldura si bucuria evenimetului nasterii unui copil cu raceala, decrepitudinea, ironia locului unde aceasta are loc.
Tratarea impersonala, e folosita tocmai pentru a accentua contextul in care cel mai mare eveniment al vietii, este intampinat intr-un mediu profesional medical al Romaniei, Timisoara, 2008, luna 6, ziua 23.

Date tehnice: Fotografie digitala alb-negru tiparita pe hartie fotosensibila in tehnologie fotografica la dimensiunea de 46×70 cm.

Expozitia va fi deschisa in perioada 8-22 Martie la Libraria Carturesti din Timisoara de pe Str F. Mercy nr 7.

Vernisaj: Duminica, 8 Martie, ora 17.00

Parteneri:

Librariile Carturesti IDEA Design & Print

Print fotografii si materiale publicitare:

AME design Saol Print

Sponsori:

port.ro 24 FUN Soft Net Consulting BNB

Parteneri media:

nikonisti.ro

Sara va avea expo

Sara Andreea – The Story va fi pe simeze. Imagini atent selectionate si organizat amplasate, printuri pe hartie foto speciala la dimensiunea de 50×70 cm, o sala de expozitie cu atmosfera frumoasa. In 8 Martie la Timisoara apoi in toata tara.

Lucrez la afis, discut cu sponsorii si pregatesc imaginile. Pana la expo mai este o luna si va invit sa vedeti cateva serii cu Sara nepublicate anterior. Imaginile le-am selectat atunci si au ramas la mine pe server. Vi le impartasesc si voua.

Mai jos primele momente acasa… Click pe imagine.

Solden


Solden is a municipality in the Otztal valley of Tyrol, Austria. At c. 467 km2 (180 sq mi), it is the largest municipality in the country. The population of 3,449 (as of 2003) is outnumbered by tourists, of which 15,000 can be accommodated. With tourist bed nights running at over two million per year, the municipality is second only to Vienna as an Austrian tourist destination. (wikipedia)