Peste 5 luni Sara va avea un fratior!

David Mihai, ianuarie 2011
Acum doi ani, pe 14 februarie, scriam o declaratie de dragoste prin versurile celor de la Voltaj si publicam o imagine de la prima ecografie 3D cu Sara, fetita noastra, nascuta in vara acelui an. A urmat apoi un an incredibil de fotografiere a Sarei finalizat cu o expozitie la Carturesti in Timisoara.

Azi, pe 14 februarie, fredonez din nou 3D. Sara va avea un fratior! Hei! Daca am fost lenes pe blog nu inseamna ca am stat degeaba 🙂

David Mihai se va naste in Iulie. Povestea Sara Andreea – the Story continua.

Dimineata pe partia Canal

Teleschi-ul 2 urca unde incepe partia Canal. Neagra si neamenajata, partia reprezinta un loc bun pentru poze. Asadar am pornit dimineata devreme. Era o ceata atat de densa incat abia vedeam varfurile schiurilor. Ajung sus. Mai erau trei persoane langa mine insa nici unul nu stia drumul. Omul de la teleschi ne face semn incurajator cu mana si striga “Inainte si la stanga!”. Pornesc primul. Un hau mare si gri se deschidea in fata mea. Trec cu greu printre niste arbusti acoperiti de zapada in cautarea partiei pana cand simt ca am ajuns intr-un loc fara bolovani. Trag aer in piept si imi dau drumul pe schiuri in jos. Sper sa fie partia, imi zic. Cum inaintam incet prin zapada neatinsa, dintr-o data ceata se risipeste si se lumineaza peste tot in jur. Brazi albi si falnici, zapada neatinsa, cerul albastru, toate apar dintr-o data. Franez, echivalentul unei cazaturi lungi in mijlocul partiei dar ma ridic repede si pun mana pe aparatul foto. Poze!

Dimineata pe partia Canal