Model si fotograf

Ma intrebi de ce vreau sa te pozez….

Intotdeauna intre model si fotograf se creaza o relatie speciala, de empatie, cunoastere vizuala si de expresie, ceva inedit. Fotograful cauta frumusetea, o arata, o confirma. Este ca si cum o relatie de apropiere se concentreaza in minutele unei sedinte foto si apoi dispare… E important sa te aduc in imagini… Daca lacrimile tale nu imi provoaca tristete, daca ura ta nu ma convinge, daca buzele tale nu ma emotioneaza, nu pot poza.

Orice persoana merita pozata. A vedea sentimentele si trairile si a le transpune in unghiuri, culori si lumina inseamna fotografie.

Inseamna ca ai imortalizat clipa.

5 thoughts on “Model si fotograf”

  1. Femeia a fost,este si va fi cel mai frumos dar dat barbatului de Dumnezeu.De aici si diversitatea modelelor de abordare a acestora care aduc lumina,sens si culoare in vietile noastre.Aici sunt puse foarte frumos in valoare intr-o lumina aparte farmecul si sensibilitatea celor care ne infrumuseteaza viata.
    Felicitari ALINE..

  2. Femeia si natura, daca le surprinzi pe amandoua cand stralucesc pentru a te atrage atunci vei fi rasplatit precum zeii:) a caror posibila existentza uneori devine veridica dar acum sper ca ne invidiaza:)) Felicitari Domnule Alin Neamtzu mai faci loc si pentru o raza de satisfactie, placere si apreciere….

  3. Da am intrat si eu in sufletul unui femei,OF MARE INGHESUIALA,dar un fotograf cu simt poate ptr. putin timp sa o faca sa fie singura cu ia insesi,acest timp se masoara in secunde daca atunci se declanseaza,vafi o fotografie reusita,dupa aceste citeva secunde isi va aduce aminte de inghesuiala din sufletul si inima ei ,toate fotografiile care vor urma nu vor mai reflecta pe ea ci imaginea a ce vrea ea sa fie,cu respect CAROL.

Leave a Reply

Your email address will not be published.