Din copilarie…

Razvan, asa cum l-am cunoscut, mi-a fost prieten si vecin. Stateam in acelasi bloc, eu la parter iar el la unu. Ne-am imprietenit pentru ca mi-a aratat primul aparat foto, prima procesare in revelator… Mi-a aratat primul Spectrum, primul XT si apoi primul 286. Urcam des la el si tot acolo am invatat DTP in clasa a XII cand am realizat primele machete publicitare pentru presa. La el m-am jucat prima data Manic Miner pe TV si la el am cantat prima data la chitara. Timpul ne-a dus insa pe drumuri diferite si nu ne-am mai intalnit de atunci ?ncoace.

Un tinar talentat care a plecat dintre noi. S-a stins din viata, inmormantarea a avut loc ieri in Arad. Sa dea Domnul sa fie iubit in ceruri asa cum mi-l amintesc eu copil fiind.

Fotografiile sale pot fi vazute pe site-ul personal jigorea.com

jurnalul de blog nu intelege uneori realitatea…

68 thoughts on “Din copilarie…”

 1. Dumnezeu sa-l odihneasca.
  Sunt socat. Nu inteleg cum, la varsta lui, a putut suferi un atac de cord. Este de neconceput. Prea usor este curmata viata.
  Condoleante familiei.

 2. l-am cunoscut pe Razvan mai demult si nu l-am vazut prea des, dar reprezenta si pentru mine o fiinta speciala…nu-mi revin decand am vazut anunturile in ziar, din pacate prea tarziu pentru a fi alaturi de cei care l-au condus pe ultimul drum.

  o lacrima….

 3. Nu il cunosc personal, ci doar virtual, dar as dori sa spun ca Dumnezeu sa-l odihneasca in pace, si ca multi pleaca pe nedrept in lumea celor drepti. R.I.P., Razvane!

 4. Am aflat telefonic de la AndreiG de cele intamplate… imi pare rau. Am lucrat si eu alaturi de Razvan la un ISP din Arad dar viata ne-a despartit drumurile si ne-a indepartat.

  Sincere condoleante.

 5. Razvan mi-a fost coleg …si azi cand am primit vestea am ramas fara cuvinte ,,,, nu imi vine sa cred ca s-a dus! Dumnezeu sa il aiba in paza! Condoleante familiei!

 6. He came to Toulouse a few years ago, he still had long hairs at that time, it was a very fascinating person, it was nice to work with him, and I like his pictures.
  Very sad news indeed.
  Sinc?res condol?ances.

 7. Nici mie nu-mi vine sa cred… Si eu am aflat prea tarziu pentu a-l conduce pe ultimul drum. Am fost colegi de facultate si am lucrat impreuna la aceeasi firma pentru aproximativ 3 ani. A fost printre primii 5 din generatie. Un baiat foarte talentat.
  La el mergeam cu fotografiile pentru a primi criticile dar si incurajarile de rigoare dupa un concediu sau o iesire la munte. Cu el discutam liber despre fotografie, hobby-uri, concedii si multe altele. L-am cunoscut destul de bine: era un om extraordinar, foarte deschis si totdeauna isi facea timp sa te asculte.
  Sunt foarte marcat aceasta veste. Incredibil!
  D-zeu sa-l odihneasca in pace!
  Condoleante familiei.

 8. Era un Geniu…Nu era doar fotograf ci si muzician, si scriitor.Pentru orice cuvant rostit el iti spunea o istorie intreaga.Viata a fost nedreapta cu el, ni l-a luat prea devreme.Aveam multe de invatat de la el.
  Pacat ca tot ce a lasat in urma e presarat de durere…Dumnezeu sa-l odihneasca-n pace.

 9. Azi am aflat. Ne-am intalnit in 1998, am lucrat impreuna o vreme. Nu l-am cunoscut prea indeaproape, dar mi-am putut da seama ca era un spirit mare – nu puteai sa nu-l admiri. Poate cea mai sclipitoare personalitate pe care am cunoscut-o. M-a socat vestea plecarii lui neasteptate. Pacat. Imi voi aminti intotdeauna de el cu mare placere.

 10. In Memoriam Razvan Jigorea… Maine, 7.12.2007 se implineste un an de cand Razvan ne-a parasit. Dragostea ce ne-a daruit-o din preaplinul inimii sale va dainui mereu intru noi.

 11. L-am cunoscut demult,tare demult pe Razvan. Se facea ca eram in aceeasi scoala generala numarul 5 si imparteam aceeasi diriginta (Domnul sa o ierte si sa o odihnieasca in pace si pe dansa) doar ca la patru ani distanta. De pe atunci deja era un model de urmat, un exemplu ce era dat fiecarui elev. Pentru noi, ce-i mici, era geniu un ideal spre care totzii doream a ascede.

  Timpul insa a trecut (amintirile imi sunt dinainte de ’89) iar o data cu ele si maiestria domnului Razvan s-a desavarsit si a atins noi culmi si perfectiuni. Pacat insa ca toate s-au oprit in loc in acea rece zi de Decembre.

  Domnul sa-l odihneasca in pace.

 12. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

  Se pare ca doar dupa ani si ani aflu si eu de stingerea din viatza, care inca imi pare imposibila de crezut, a lui Razvi…

  Am fost colegi de liceu, la un an diferenta, am explorat impreuna inceputurile moderne al tehnicilor de calcul din acea vreme… L-am si vizitat acasa de cateva ori aratandu-mi lucruri interesante.

  Probabil ca nu am auzit de trecerea lui in nefiinta dat fiind ca si mama mea plecase dintre noi cu vreo 2 saptamani in urma… iar alte stiri nu au prea ajuns la urechea mea.

  Inca o data, transmit condoleanta parintilor, familiei si prietenilor sai apropiati!

  Nu te vom uita, Razvi!

  (puteti sa imi scrieti pe privat: nega_73@yahoo.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published.