Expozitie de fotografie

Sara Andreea
Libraria Carturesti din Timisoara

Expozitie de fotografie realizata de Alin Neamtu

Un eveniment personal, inregistrat cu ajutorul experientei de fotograf de reportaj, intr-un proiect cu valori artistice si estetice certe.

Expozitia este o analiza profunda si emotionanta a parcurgerii celui mai important eveniment din viata unei fiinte umane. Ne ofera posibilitatea de a valoriza sau revaloriza experiente personale, sentimente, emotii, judecati si atitudini.
Lucrarile propun o antiteza intre caldura si bucuria evenimetului nasterii unui copil cu raceala, decrepitudinea, ironia locului unde aceasta are loc.
Tratarea impersonala, e folosita tocmai pentru a accentua contextul in care cel mai mare eveniment al vietii, este intampinat intr-un mediu profesional medical al Romaniei, Timisoara, 2008, luna 6, ziua 23.

Date tehnice: Fotografie digitala alb-negru tiparita pe hartie fotosensibila in tehnologie fotografica la dimensiunea de 46×70 cm.

Expozitia va fi deschisa in perioada 8-22 Martie la Libraria Carturesti din Timisoara de pe Str F. Mercy nr 7.

Vernisaj: Duminica, 8 Martie, ora 17.00

Parteneri:

Librariile Carturesti IDEA Design & Print

Print fotografii si materiale publicitare:

AME design Saol Print

Sponsori:

port.ro 24 FUN Soft Net Consulting BNB

Parteneri media:

nikonisti.ro

9 thoughts on “Expozitie de fotografie”

  1. Bravo, o initiativa extraordinara.
    Fotografiile sunt senzationale, in locul Dvs le-as propune si la revistele mari din lume… ca la noi nu ai unde publica asa ceva… din pacate fotografie romaneasca editoriala nu exista. Asta e.
    Felicitari si va urez multa sanatate celor dragi de acasa si fotografie buna in continuare!

  2. Un proiect extraordinar care cu siguranta va fi un succes. Va tin pumnii si astept cu nerabdare sa ajunga si la Bucuresti!
    Toate cele bune!

Leave a Reply

Your email address will not be published.