De iarna

As vrea sa spun ca am iesit, am pozat, am lucrat ore in sir la imagini nestiind ce sa aleg. In aceasta frumoasa iarna. Adevarul este ca sunt obosit, vremea nu ma indeamna la pozat, visul meu de vara e din ce in ce mai departe si eu postez aceste imagini pentru Serban fiindca amaratul de yahoo nu vrea sa faca photo sharing. Poate va ninge mai mult si pe aici… Cam asa arata iarna in jurul Aradului.

9 thoughts on “De iarna”

 1. Felicitari, imi plac imaginile, mai putin nr.1 🙂 E prea aglomerata compozitia in poza 1, crengile din fata atrag prea mult atentia. Nr 2 e cea mai reusita.
  Numai bine !

 2. E bine; si mai bine ar fi sa reveniti in mai multe momente, cu diverse lumini,atmosfere si stari, in acelasi loc.
  In al doilea rind, blogu` bun e ala in care in fiecare zi spui ceva sau arati ceva. Altfel e saptablog sau lunoblog, ca la majoritatea blogurilor romanesti. E deci o belea un blog, dar pe de alta parte poate fi o chestie care mentine antrenamentul intelectual. Oricum sper ca vom vedea imagini grozave aici; inceputul e superb.

 3. Multumesc tututor. O intrebare pentru specialisti as avea, avand in vedere ca in momentul de fata nu am un monitor calibrat, nu stiu cat de bun e contrastul, luminozitatea si saturatia la aceste imagini. Puteti sa-mi spuneti parerile pentru a avea un feedback?

 4. Imaginile mi se par OK; de calibrat, sunt multe programele care genereaza mire de tot soiul; daca vedeti griul gri si multe sau toate tonurile, de la alb la negru, va apropiati de o medie.
  Daca mailul Dvs permite citiva MB va pot trimite eu un soft de calibrare; ma rog, nu de calibrare, ci de verificare a calibrarii, pe care o faceti tot Dvs ochiometric.

 5. M-am jucat la levels insa am un monitor nou LCD (lucru indraznet pentru domeniul imaginii pe calculator, insa am zis sa-l incerc). Din acest motiv poate sunt mai sterse, LCD-ul mi le arata foarte luminoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published.