Vis in asteptare de developare

Raman asadar cu filmul si pozez in continuare. Aparatul pe film nu are afisaj de control cum are digitalul. Nu stiu ce va iesi. Pot doar sa presupun, sa astept si sa visez la cum vor iesi cadrele.

Eu am visat putin cum vor iesi diapozitivele din aparatul pe film si am vazut asta:

(de data aceasta jurnalul de blog are legatura cu realitatea)

25 thoughts on “Vis in asteptare de developare”

 1. Foarte interesante dar in lungimea de unda asteptata; cam asa este, prima oara totul pare incredibil, apoi lucrurile se asaza, amintirile se bat cu imaginile alese, mai se merge de citeva ori, apare luciditatea alegerii, se distileaza totul si de fapt fotografia e ca un extraordinar coniac tinut in butoaie secrete facute din lemn de ulm si stejar, in care se pun ingrediente speciale cu stari care apar, dangat de talangi din zare, oameni care mulg vaci ascunse in cabane stranii si femei cu galeti care apar de nicaieri si pleaca niciunde. Peste toate, cite o data, un lung sir de lume se prelinge peste deal la inmormintare.
  De fapt, ati fotografiat istoria. Peste 10 ani aici vor fi vile urite, hoteluri si terenuri de golf. Asa merg lucrurile.

 2. Nu stiu sa-ti evaluez fototgrafia din punct de vedere tehnic, nu imi pot da cu parerea daca filmul bate digitalul sau invers… Insa pot si eu sa visez la linistea si la dimineata din locurile unde timpul nu are viteza…
  Felicitari pentru o serie m i n u n a t a !!!

 3. Imaginile mi se par foarte bune. E chiar la limita dintre real si ireal… defapt la limita dintre prea mult sau prea putin HDR…

  Oricum sincere felicitari, stiu zona dintr-o iesire anterioara si cam asa o vad si eu !

  PS: Cred ca sunt unele daca nu cele mai bune poze de acolo vazute pe diferite bloguri

 4. Multumesc mult!

  Ma bucur mult ca ai spus de limita dintre real si ireal pentru ca este zona unde incerc sa-mi plasez unele din imaginile mele.

  Nu e HDR, sunt suprapuneri manuale.

 5. Imaginile sunt foarte frumoase, dar e prea evident ca sunt “lucrate”.
  Si eu ma indoiesc ca vor iesi asa diapozitivele, dar … BON COURAGE!

 6. Ce sa mai discutam…Jos palaria…Reale sau ireale, important e ca ai reusit sa prezinti ochiului imagini deosebite, din locuri deosebite.
  Felicitari pentru acuratetea prelucrarilor si inducerea atmosferei intr-un plan de poveste.Sensibile si placute.
  Felicitari.

 7. Mai tre’ sa ne laudam si intre noi :D, asa ca nu prea am ce spune, au spus tot inaintasii :D, totusi a 4-a m-a lasat cu gura cascata, m-a dus in copilarie…. pe scurt am ramas ca prostul!!! Eram sigura c-o sa trantesti ceva deosebit.

 8. felicitari si de la mine. prelucrarile sunt bune, te-ai limitat tu nitel dar a meritat. daca te pricepi la developat indeajuns vor iesi niste dia la fel de dinamice.

  ps: astea-s in prima dimineatza, nu?
  ps2: braketing din mana? steady hand!

 9. Faine, domnule! Felicitari!
  Tu ai cam vrut sa ne arati ca “tot Banatu’i fruncea!” si ti-a reusit cum nu se poate mai bine.

  Succes!

 10. Aline … imagini exact pt. sufletul meu. Sincere felicitari! Probabil ca cele mai bune fotografii ale tale, asta in opinia mea.
  Pt. unii prea ireale … pt. altii (ca si mine) “doar” … superbe.
  Inca odata, felicitari!

 11. Si cum niciodata laudele nu sunt de prisos, da-mi voie sa te felicit si eu pentru niste cadre luate parca dintr-un vis frumos. Imaginile par suprarealiste. Sunt cu adevarat frumoase si imi par fara cusur. Felicitari!

Leave a Reply

Your email address will not be published.